MAKKELIJKER CONTACT MET MIJN CONSUMENTEN DOOR SOCIAL MEDIA

1 minute, 6 seconds Read

Ik wilde graag een nieuw bereik oproepen via social media, ik hoop dat mijn nieuwe social media posts nieuwe potentiële klanten oproept en dat ik hierdoor meer bereik kan krijgen. Ook kan ik door social media makkelijker contact hebben met mijn consumenten, en kan ik ook makkelijk en snel vragen beantwoorden, dit is fijn voor mij en voor mijn klanten. Ik hoorde dat veel online marketing bureaus dit voor je kunnen klaarstomen. Dat leek mij een erg fijn idee.

Dat is de reden dat ik een online marketing bureau ging contacteren, dit was Online Infinity uit Rotterdam, een erg goed online marketing bureau.  Ik benaderde ze en vertelde ze wat ik graag wilde voor mijn onderneming, door alle omstandigheden en het virus wilde ik graag een online meeting organiseren, dit was voor Online Infinity geen enkel probleem. 

In dit gesprek vroeg Online Infinity veel vragen, of ik bijvoorbeeld al social media zelf had gedaan, en hoe ik dat deed. Ook vonden ze het belangrijk om te weten wat mijn doel was, en dat was vooral meer mensen aantrekken. Na alle vragen gingen ze dus een plan maken dat aansluit op mijn doelen. 

Nu een maand verder heeft Online Infinity al veel posts voor mij verzorgd, en ik krijg al meer volgers door het actief online zijn.

online-infinity.nl